In Balans

Voor wie is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is voor iedereen die ergens tegenaan loopt of getriggert wordt. Daarbij kun je ook patronen, angsten en trauma's aanpakken met deze methode en de emotionele verbinding losmaken van de gebeurtenis. Zo word je niet steeds getriggert en ervaar je veel meer rust in je leven.

Mijn doelgroep.

Ik richt mij op vrouwen die zichzelf constant wegcijferen. Die zichzelf niet kunnen of durven zijn of laten zien en daar veel last van ervaren in hun dagelijks leven. Zij komen zichzelf contant tegen en zitten vast in belemmerende overtuigingen en kampen vaak met schuldgevoelens. Dit ervaren zij thuis, wanneer zij de deur uit gaan, op het werk of in andere situaties. De vrouwen die ik begeleid staan aan de voet van een groot transformatieproces en voelen dat zij weer in hun kracht willen staan.

Wat kan je verwachten?

Tijdens een PSYCH-K® sessie hoeven we helemaal niet lang te praten over wat je niet meer wilt of wat jou nu niet meer dient. Je gaat juist onderzoeken wat je wél graag zou willen. Je vormt daarop een positieve doelovertuiging, die bij jou resoneert en zo veel mogelijk allesomvattend is. Door middel van het doen van een balans (een PSYCH-K® oefening) zet je deze nieuwe overtuiging in jouw systeem, waarmee je de negatieve overtuiging overschrijft. Welk effect dat gaat hebben op jouw dagelijks leven, ga je daarna vanzelf ervaren, want dat is per persoon heel verschillend. Tijdens een sessie doe je vaak een aantal balansen.

Spiertesten

In PSYCH-K® maken we gebruik van spiertesten om te kunnen communiceren met het onderbewustzijn. Een overtuiging die wij geloven op onderbewust niveau geeft een sterke reactie. Een overtuiging die wij niet geloven geeft een zwakke reactie. Op deze manier kan dus getest worden hoe jij daadwerkelijk ergens over denkt.

Vaak zeggen wij iets met onze bewuste geest, terwijl het onderbewustzijn daar heel anders over denkt. Door de overtuiging op het onderbewuste niveau te veranderen komen bewustzijn en onderbewustzijn met elkaar in harmonie.

PSYCH-K® kan je helpen bij IEDER doel waaraan jij persoonlijk wilt werken.

Er zijn vaak maar enkele sessies nodig om grote veranderingen in je leven aan te brengen.

Vind jezelf terug

Groei door te werken op onderbewust niveau

Laat los wat niet van jou is

Jij mag stralen!