In Balans

Wie ben ik?

Hoi, wat leuk dat je de tijd neemt om mij wat beter te leren kennen.

Mijn naam is Anneloes. Ik woon in Amersfoort, ben getrouwd met mijn grote liefde Dennis en samen hebben we 3 kinderen: Mason, Esmée en Noa.

Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor sociaal werk. Het is dan ook niet voor niets dat ik jarenlang kinderen en jongvolwassenen begeleid heb.

Ik heb prachtig werk verricht, veel geleerd en fijne mensen ontmoet. Toch heb ik altijd het gevoel gehad dat er meer moest zijn. Ik was op zoek naar meer richting, verdieping en voldoening. Ik wilde er zijn voor mensen op een hele andere manier.

PSYCH-K® kwam op mijn pad toen ik vastliep. Na het volgen van een aantal sessies begon ik mezelf weer terug te vinden. Het vlammetje in mij werd aangewakkerd en ik voelde weer richting in waar ik heen wilde in het leven.

Ik ben veel innerlijk werk gaan verrichten. Zo sterk in mij kwam naar boven, dat wat ik van jongs af aan al wist: Ik wil mensen verder helpen in het leven, op de mooiste manier waarop ik dat kan. Ik besloot me daarom o.a. te gaan scholen in PSYCH-K® en Systemisch werk, zodat ik mijn missie kan uitvoeren. Dit heeft ertoe geleid dat ik met liefde en passie dit prachtige werk mag doen. Wat mijn missie is? Ik help vrouwen die vastlopen in het leven met loslaten, zodat zij kunnen groeien naar vrijheid, zichzelf kunnen zijn en weer voor zichzelf mogen kiezen.

In Balans werd opgericht. De naam refereert naar het doen van een balans (de naam van een PSYCH-K® oefening) en staat daarnaast natuurlijk voor zoveel meer.

Graag nodig ik je uit in mijn praktijk bij mij thuis.

Vind jezelf terug

Groei door te werken op onderbewust niveau

Laat los wat niet van jou is

Jij mag stralen!